Liberty Global Engaging a global audience

Verbeterde digitale ervaring met Adobe

Verbeterde digitale ervaring met Adobe

De technologie en de eisen van de klant ondergaan ook in de kabel industrie een grote verandering. Dit merkt ook Liberty Global, een van de grootste kabelbedrijven buiten de VS. De klanten van vandaag kan multitasken tussen verschillende apparaten. Tijdens het tv kijken nog even met de tablet op het internet kijken terwijl op de smartphone een berichtje binnen komt. Adobe Marketing Cloud helpt Liberty Global om het merk nieuw leven in te blazen met behulp van diverse websites die de marketing, klantenservice en internationale media bezorging ondersteunen.

Wat waren de uitdagingen van dit project?

  • Standaardiseren op een bestaande web content management platform  wat kan voldoen een de huidige en toekomstige zakelijke eisen.
  • Het verbeteren van de online aanwezigheid voor een betere klantbetrokkenheid.

Enkele resultaten die uit het project naar voren zijn gekomen

  • Betere aanwezigheid op het web met geoptimaliseerde en dynamische websites. Dit resulteerde in 11% meer orders.
  • Geoptimaliseerde knoppen waardoor er een verhoogde doorklik was van 23%

Download de klantcase
Kom meer te weten over deze klantcase van Liberty Global door vrijblijvend de gehele whitepaper te downloaden. Lees in deze whitepaper meer over het verbeteren van de digitale ervaring en het bouwen van een betere website. Daarnaast komen de oplossingen aan bod die Liberty Global heeft gebruikt om tot deze resultaten te komen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud in de Praktijk bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud in de Praktijk :  Voedselindustrie volledig over op cloud-oplossingen?

De food-sector is wat terughoudend bij het gebruik van cloud-toepassingen. Veel voedselproducenten hebben een eigen server-omgeving in huis waarop het ERP-systeem en andere applicaties draaien. De cloud heeft een aantal grote voordelen boven een on-premise omgeving. Digitaal transformeren loont en cloud is een vereiste om efficiënter te kunnen produceren. Waarom? Dat leest u in de whitepaper.

Lees verder

Cloud in de Praktijk :  Hoe start u met de cloud?

Een vraag waar momenteel veel organisatie mee worstelen is: Hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat cloud is, wat de mogelijkheden en keuzes zijn en hoe u dit vervolgens omzet naar een cloud strategie en roadmap. Lees er verder over in de volledige whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.