Kwaliteitsinspectie op maatwerksoftware - een businessissue

Kwaliteitsrisico’s beheersen met software inspectie

Kwaliteitsrisico’s beheersen met software inspectie

Optimaliseren van processen, het werven en behouden van klanten , maar ook het samenwerken met businesspartners is in het bedrijfsleven erg belangrijk. Hierdoor is het zeker van belang om de bedrijfsrisico’s bij het in gebruik nemen van nieuwe software zo veel mogelijk te beperken.

Het is belangrijk om de kwaliteit van softwareontwikkeling goed te monitoren, waardoor de risico’s kunnen worden verminderd. Het testen en inspecteren van software zijn twee opties die aan bod komen in deze whitepaper. Daarnaast gaat de whitepaper in op:

  • Return on investment
  • Inspectie als integraal onderdeel van software ontwikkeling
  • Zelf doen of uitbesteden?

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper over het beheersen van de kwaliteitsrisico’s. De whitepaper gaat uitgebreid in op het testen en inspecteren van software ondersteund met diverse voorbeelden. Lees ook de whitepaper “Bedrijfsrisico’s van maatwerksoftware”.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Software TestenICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Software Testen :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Software Testen :  Effectief risk-based end-to-end testen

Met een end-to-end test kan bekeken worden of bedrijfsprocessen effectief ondersteund worden door de ICT-systemen en of systemen juist gekoppeld zijn. Omdat het niet mogelijk is om alle schakels in het proces te onderzoeken worden alleen de belangrijkste processen getest. Een methode hiervoor is risico-georiënteerde end-to-end testen, waarbij de teststrategie gebaseerd wordt op de mate van risico van de verschillende componenten van een systeem.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.