Kosten besparen met bedrijfsprocessen in crisistijden

Processen efficiënter inrichten en procesoptimalisaties implementeren

 Processen efficiënter inrichten en procesoptimalisaties implementeren

De economische crisis is een lastige tijd, maar biedt wel een uitgelezen kans om aan de slag te gaan met interne processen. Nieuwe IT- en kwaliteitssystemen en snel veranderende markten hebben procesgericht denken en werken onvermijdelijk gemaakt. Hoe pak je dit aan? Begin in ieder geval met goed beschreven processen.

Toepassingen waaraan gedacht kan worden bij het beschrijven van specifieke afdelingen zijn:

  • HRM processen bij een HR afdeling
  • ITIL processen bij een IT service afdeling

Lees gratis de volledige whitepaper over procesmanagement en hoe de huidige economische situatie kansen bieden uw organisatie beter en efficiënter in te richten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BPM ProcessenHRM bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Efficiënte bedrijfsvoering in crisistijd

Ook de retailbranche wordt geconfronteerd met de aanhoudende economische crisis. Voor de korte termijn geldt dat dit van groot nadeel kan zijn voor de organisatie. Echter, op de lange termijn kan in de retailbranche voordeel worden behaald door zich te richten op de processen middels Business Process Management (BPM).

Lees verder

BPM Processen :  Stap 1: Visie Bepalen

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder

HRM :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

HRM :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.