Klaar voor de toekomst met IoT?

Van start met Internet of Things

Van start met Internet of Things

Wil je met je onderneming jouw concurrenten voorblijven? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Daarom moet je constant kijken waar je nog productiever kan werken. Doe je dat niet, dan word je ingehaald door de concurrenten. Met IoT maak jij bedrijfsprocessen meetbaar en voorspelbaar. Zo ben je in staat om datagedreven, betere en snellere beslissingen te maken. Hoe je hiermee start? Dat lees je in deze whitepaper

De weg naar nieuwe bedrijfsvoering in 3 stappen

De data die jij verzamelt door apparaten met elkaar en het internet te verbinden bieden jou een schat aan informatie die jou uiteindelijk helpen om een slimme en verbonden onderneming te worden. Een bedrijf dat snel en flexibel is en zich zo snel aanpast aan veranderende marktsituaties. Natuurlijk verander je de bedrijfsvoering niet van de ene op de andere dag. We onderscheiden hierin 3 belangrijke stappen.

  1. Remote monitoring: start met de bouwsteen van Iot: het genereren en verzamelen van data. Je koppelt dus services en producten aan machines die data vastleggen en verzenden. Je hebt de controle over de staat van je machines en bent er snel bij als een probleem zich voordoet.
  2. Business Workflow: in deze tweede stap voeg je waarde toe. De data krijgt betekenis. Je optimaliseert het gebruik van jouw materiaal en bepaalt hoe jouw Business Workflow vorm krijgt.
  3. Advanced Analytics: na de verkennende fase ontdek je dat jouw data nog talrijker en waardevoller zijn dan eerste gedacht. Investeer dus in technologie die je automatisch inzichten geeft. Denk hierbij aan geavanceerde algoritmen, statistische modellen of kunstmatige intelligentie.

7 gouden tips en gluren bij de buren

Benieuwd hoe andere bedrijven dit traject aanpakken? Hoe pakten ze de uitdagingen aan? Wil je weten welke 7 gouden tips jou zeker helpen in jouw IoT-reis? Download dan deze whitepaper en bekijk de voordelen voor jouw onderneming.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom VisieInnovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Visie :  Bescherm de digitale identiteit van jouw klanten

Voor bedrijven is data uitgegroeid tot het meest kostbare bezit. Het beschermen van deze data is bij veel ondernemingen inmiddels een topprioriteit. Niemand zit te wachten op datalekken of berichten over gehackte accounts. Hoe houd je alle digitale klantdata veilig? Hoe zorg je ervoor dat data die jouw klanten online invoeren optimaal beschermd worden? Dat lees je in deze whitepaper.

Lees verder

Visie :  Weer meer tijd voor softwareontwikkeling

Softwareontwikkelaars weten maar al te goed dat hun businessmodel onder druk staat door de komst van allerlei SaaS-diensten. Overal in de branche lopen bedrijven aan tegen hoge kosten en een hoge beheerslast van de IT-omgeving. Wil je blijven groeien en de concurrentie voor blijven, dan is vernieuwen en veranderen cruciaal. Hoe zorg je dat er weer meer tijd vrijkomt voor het ontwikkelen van innovatieve software?

Lees verder

Innovatie :  AI tilt de industrie naar een hoger niveau

Steeds vaker zetten bedrijven AI in om productieprocessen te verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van storingen voorspellen met AI? Zo grijp je tijdig in, nog vóór de storing optreedt. Benieuwd hoe je AI kan toepassen binnen de industrie? Dat lees je in deze whitepaper.

Lees verder

Innovatie :  Hoe computervisie de wereld op zijn kop zet

Computers kunnen beter dan ooit beeld verwerken en interpreteren. Hierdoor wordt bijvoorbeeld gezichtsherkenning en productaanbevelingen erg makkelijk. Computervisie kan zelfs sneller en exacter dan mensen reageren op visuele data. Dit brengt veel grote kansen met zich mee voor verschillende sectoren. Lees hier alles wat je moet weten over computervisie: hoe het werkt en wat je ermee kunt.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.