Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

7 data-trends voor de procesindustrie

7 data-trends voor de procesindustrie

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden. 

Data als basis voor succes

Door het inzetten van bijvoorbeeld IoT (Internet of Things) neemt de beschikbare data enorm toe en naar alle verwachting zal dit de komende decennia vermenigvuldigen. Fabrikanten die worstelen met het verwerken en inzetten van deze data zullen dus de boot missen. Start dus vandaag nog met het aanpakken van de data-uitdagingen en vorm zo een goede fundering voor de aankomende veranderingen.

Onmisbare industrie-trends

De volgende 7 data-trends komen in dit e-book uitgebreid aan de orde:

  1. Toenemend aantal fysiek-digitale connecties
  2. Slimme bedrijfsmiddelen
  3. Sterk toenemend data-volume
  4. Informatiesilo’s verbinden
  5. Toenemende modularisatie
  6. Snellere data-analyse
  7. Groei in preventief en voorspellend onderhoud

Hoe ziet de toekomst eruit?

Lees in 'Getting Ready for the 2020s, 7 Trends To Watch In Process Manufacturing Data' niet alleen over de trends, maar ontdek ook de voordelen die ze de industrie zullen brengen. Ruime aandacht wordt besteed aan de pijnpunten en valkuilen waar bedrijven tegenaan lopen. Op basis van concrete voorbeelden uit onder andere de chemische en olie-industrie leer je hoe anderen deze uitdagingen aanpakten en zich klaarstomen voor de industriële revolutie 4.0. Ben jij er klaar voor?

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Data ManagementTelecommunicatieIndustrie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Data Management :  Bouwstenen voor een goverened data lake

Data lakes zijn dé oplossing voor organisaties die datagebruik bovenaan hun strategische agenda hebben staan. Wil je optimaal rendement uit je data, dan moet het data lake wel aan een aantal eisen voldoen. Met de bouwstenen uit deze whitepaper richt je een goverened data lake in met daarin gevalideerde, goed beveiligde data die écht meerwaarde bieden.

Lees verder

Data Management :  Betere budgettering en planning zorgen voor meer groei

Planning en budgettering zijn een essentieel onderdeel bij het maken van datagedreven beslissingen. Voor veel bedrijven is dit echter een behoorlijke uitdaging. De informatie die de financiële afdeling nodig heeft zit vaak in losse spreadsheets of in verouderde systemen. Om inzicht te krijgen in alle informatie hebben we dus software nodig waar data uit verschillende systemen samenkomen voor analyse. Je leest er alles over in deze whitepaper.

Lees verder

Industrie :  E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

E-commerce is goed op weg om in 2021 het allerbelangrijkste e-commerce kanaal te worden. Dit vereist natuurlijk een andere aanpak voor retailers en brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is jouw organisatie er klaar voor? Zet jij al een warehouse management systeem in? Bereid je voor op wat komen gaat en start met het downloaden van deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.