Ken en gebruik jij alle tools binnen Office 365?

Verdubbel het gebruik van productiviteitstools

Verdubbel het gebruik van productiviteitstools

Office 365, voor velen is het ‘gewoon’ de cloud-variant van het pakket waar je Excel en Word in terugvindt. Want dat was Office, toch? Zonde is dat, want Office 365 biedt zoveel meer dan alleen tekstverwerking en spreadsheets. Toch zijn veel van de handige tools voor veel medewerkers een grote onbekende of bestaat er onduidelijkheid over hoe de tools gebruikt moeten worden. Dragen ze werkelijk bij aan onze productiviteit? Organisaties willen natuurlijk dat hun IT-investeringen maximaal benut worden, daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een slim intranet. Geen ouderwets smoelenboek, maar een digitale werkplek waar iedereen alle tools vindt die het werk eenvoudiger, sneller en leuker maakt.

Waar vind ik…

We gebruiken Office 365 in grote lijnen dus nog steeds op dezelfde manier als Office 2003, maar de ontwikkelingen hebben niet stilgestaan! Als je medewerkers niet laat zien welke nieuwe toepassingen en mogelijkheden er zijn, dan worden ze natuurlijk niet optimaal gebruikt. Kennis van het totale pakket blijft maar al te vaak hangen op de IT-afdeling. Met een digitale werkplek zorg je ervoor dat iedereen snel en eenvoudig toegang heeft tot de juiste programma’s. Medewerkers hoeven niet op zoek te gaan naar het onderdeel waarmee je snel een rooster opstelt, vanuit hun digitale werkplek klikken ze op ‘nieuw rooster aanmaken’ en klaar is kees.

Wat bedoel je precies?

Niet iedereen is thuis in de terminologie die gebruikt wordt in Office 365. Voor IT-specialisten is het misschien allemaal duidelijk, maar voor de meeste medewerkers is digi-taal een barrière. Het is daarom handig om in de digitale werkomgeving de tone of voice aan te passen naar jouw bedrijfscultuur, iets wat in de standaard Office 365 niet mogelijk is.

Alle voordelen op een rij

Wil je weten hoe een digitale werkplek ook voor jouw organisatie waarde toevoegt? Wil je meer weten over deze werkplek op basis van Office 365 en SharePoint? Wacht dan niet langer, download de whitepaper en bekijk wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Debble

Wij zorgen voor de technologie zodat jij je kunt focussen op het belangrijkste van alles; je business. Wij leveren geïntegreerde communicatie en samenwerkings oplossingen in Office 365 en SharePoint. Hiermee stellen wij medewerkers in staat meer te bereiken in minder tijd zodat ze kunnen excelleren in hun werk. We doen dat door duidelijkheid te brengen in de steeds veranderende Microsoft toolset.

Profiel Debble ›
 
 

Download artikel

Ken en gebruik jij alle tools binnen Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.