Kan jij een offerte opmaken vanuit Outlook?

Bekijk in deze webcast hoe je dit in no-time regelt.

Gepubliceerd: 21-05-2019 | Webcast | Bekijk in deze webcast hoe je dit in no-time regelt.

Tijd is geld, toch? Daarom is het als ondernemer belangrijk dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot alle gegevens over jouw bedrijf. Hoeveel offertes hebben we deze maand uitgestuurd? Hoeveel hebben we vorige maand gefactureerd? Het is bovendien niet alleen belangrijk om snel toegang te hebben tot alle belangrijke informatie, hoeveel tijd zou je winnen als je ook vanuit Outlook offertes kan versturen of facturen verstuurt? Goed nieuws, de oplossing is dichterbij dan je zou denken. In deze webcast laten consultants Nicky Jansen en Jasper Corzaan van Blisss zien hoe je dit snel en eenvoudig regelt in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Even opfrissen: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Deze bedrijfssoftware, of ERP, werd speciaal ontworpen voor het mkb en is vooral interessant voor ondernemers omdat het naadloos samenwerkt met andere Microsoft-software zoals Office 365 of PowerBI. Hoe dat precies werkt, dat laten Nicky en Jasper je zien in deze webcast. Met een paar muisklikken verstuur je een offerte in Outlook die je ook onmiddellijk terugziet in je dashboard binnen Business Central.

Wat komt aan bod in dit webinar

Naast dat je ziet hoe je vanuit Outlook facturen verstuurt of offertes maakt, leer je in deze webcast ook meer over:

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central en de voordelen
  • Efficiënt werken en informatie delen met Excel en Business Central: ontdek hoe je wijzigingen in Excel onmiddellijk publiceert in je ERP
  • Vragen van de kijkers

Benieuwd hoe dit precies werkt of wil je meer weten over de koppeling met Excel? Bekijk dan snel deze webcast en ervaar hoe je behoorlijk wat tijd bespaart dankzij deze geïntegreerde oplossing.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Blisss

Stapsgewijs, Samen en Succesvol. Dat is de missie van Blisss. Blisss is een softwarebedrijf uit Nijmegen met meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfssoftware. Voor ERP hebben wij een focus op productiebedrijven en groothandels, met als basis de oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Profiel Blisss ›
 
 

Bekijk de webcast: Kan jij een offerte opmaken vanuit Outlook?

 

Met deze aanvraag gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.