Juiste diagnose door slimme Business Intelligence

Beter inzicht in operatie voor Huisartsenposten Rijnmond

Beter inzicht in operatie voor Huisartsenposten Rijnmond

Huisartsenpost Rijnmond is één van de grootste Huisartsenposten in Nederland. Efficiëntie en de effectiviteit van de bedrijfsvoering continu verbeteren is vrij belangrijk bij een huisartsenpost. Om de stuurinformatie inzichtelijk te krijgen en dit inzicht te optimaliseren, was een nieuwe BI-totaaloplossing noodzakelijk. Er was hierbij gebruik gemaakt van SAP BusinessObjects BI, die het mogelijk maakt data uit diverse bronnen samen te voegen.

Download geheel vrijblijvend de praktijkcase over Huisartsenposten Rijnmond. In de case wordt dieper ingegaan op de aanpak en het resultaat van de implementatie van SAP BusinessObjects BI.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Business Intelligence :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.