IT-innovaties met data in de cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Succesvolle bedrijven blijven zichzelf continu opnieuw uitvinden om bedreigingen af te weren, nieuwe inkomstenbronnen te genereren en de concurrentie voor te blijven. Bedrijven maken hiervoor gebruik van onder andere IT-innovaties, acquisitie en marktconsolidatie.

Digitale innovaties

Momenteel zijn digitale innovaties nog belangrijker geworden in bijna elke industrie. Daarnaast is er vooruitgang in de technologie, denk hierbij aan cloud computing en geavanceerde datamanagement-tools. Dit heeft ook invloed op de ontwikkeling in de IT-innovaties.

Maak de weg vrij voor innovaties in de cloud

Ongeacht het innovatiemodel is het belangrijk dat medewerkers geïnspireerd raken om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen. Dit kunnen organisaties stimuleren door te zorgen voor de juiste ondersteuning, tools en prikkels. Dankzij cloud-oplossingen hebben collega’s op meerdere locaties ook inspraak op de innovaties en ontwikkelingen van de organisatie.

Agile gebruik van data

Ongeacht de cloud-aanpak, maken steeds meer organisaties gebruik van de mogelijkheden van IT. Van sensoren op treinen voor het voorkomen van ongelukken tot slimme woningen die zich automatisch aanpassen aan de dagelijkse routine dankzij big data. Omdat er steeds meer data beschikbaar komt, moeten organisaties een dataplan maken waardoord ze beter kunnen innoveren.

Alles over agile IT-innovaties in de cloud

Deze whitepaper gaat in op verschillende manieren van innoveren. De volgende onderwerpen komen naar voren:

  • De weg vrijmaken voor IT-innovatie
  • Data en de cloud: het mogelijk maken van IT-innovatie
  • Met de innovaties naar de markt
  • Innovatie met agility
  • Enkele praktijkverhalen

Download geheel vrijblijvend de whitepaper en ga dieper in op innovatie bij uw organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieCloud visie & trendsCloud Data & Storage bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder

Cloud visie & trends :  De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

De rol van internet verschuift van informatiebron steeds verder naar aanbieder van handige tools en apps. Daarnaast hebben medewerkers behoefte aan flexibiliteit en mobiel werken. Steeds meer organisaties stappen dan ook over op een digitale werkplek. SharePoint biedt een platform dat dit mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van SharePoint niet stilgestaan. Kent u deze vijf voordelen al?

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Dé cloud strategie voor BI en analytics

Ondertussen is de cloud niet meer weg te denken uit het straatbeeld dat BI en analytics heet. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden in van de cloud op dit gebied want het is een flexibele en schaalbare oplossing. In deze whitepaper worden de ervaringen en best practices uiteengezet. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.