Is jouw IT-landschap future proof?

IT is de drijver voor digitale transformatie

Is jouw IT-landschap future proof?

Digitale transformatie, er is de afgelopen jaren al behoorlijk wat over geschreven. Eén ding wat we zeker weten is dat technologie dé drijver is voor dit fenomeen. Want wil je datagedreven beslissingen nemen, klanten in het hele proces centraal zetten en snel nieuwe producten uitrollen, dan heb je natuurlijk een IT-landschap nodig wat dit alles faciliteert. Dus neem afscheid van legacy IT, IT-afdelingen die reactief brandjes moeten blussen en heel veel handmatig werk.

Benodigdheden voor toekomstig succes

De basis van succesvolle digitale transformatie is dus een toekomtbestendige IT-infrastructuur die zorgt voor onder andere:

  • Beter benutten van beschikbare IT-resources
  • Snelle ontwikkeling van nieuwe applicaties en producten
  • Automatisering van handmatige en repetitieve taken
  • Vermindering van de beheerslast dankzij self-service

Dat klinkt allemaal logisch en eenvoudig, toch is het transformeren van het IT-landschap voor veel ondernemingen een behoorlijke uitdaging. Deze gids laat je zien hoe je stap voor stap toewerkt naar een IT-landschap wat kan inspelen op alle vragen van de business.

Software-defined infrastructuur is de snelste weg

Om zo snel mogelijk voordeel te halen uit een moderne IT-infrastructuur kiezen veel bedrijven voor een software-defined infrastructuur. In de whitepaper Maak van IT een business enabler ontdek je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is een software-defined infrastructuur?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Wat zijn de vervolgstappen?

Maak kennis met een software-defined infrastructuur en maakt van ook van jouw IT een business enabler!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud ComputingIT Architectuur bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Bescherm de digitale identiteit van jouw klanten

Voor bedrijven is data uitgegroeid tot het meest kostbare bezit. Het beschermen van deze data is bij veel ondernemingen inmiddels een topprioriteit. Niemand zit te wachten op datalekken of berichten over gehackte accounts. Hoe houd je alle digitale klantdata veilig? Hoe zorg je ervoor dat data die jouw klanten online invoeren optimaal beschermd worden? Dat lees je in deze whitepaper.

Lees verder

IT Architectuur :  10 belangrijke trends in de geestelijke gezondheidszorg

De zorg is in beweging en de ggz is daar geen uitzondering op. Door een stijgende vraag naar zorg en een tekort aan personeel staat de branche onder druk. Tegelijk zijn er een aantal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die ervoor zorgen dat in 2020 de zorg ingrijpend verandert. Welke trends en ontwikkelingen dat zijn? Dat lees je hier.

Lees verder

IT Architectuur :  Back-upbeheer saai? Nu niet meer!

Back-upbeheer, het is voor veel IT-afdelingen niet bepaald een favoriet onderdeel van de werkzaamheden. Toch is het uitermate belangrijk voor jouw onderneming. Ligt de IT er om welke reden dan ook uit, dan wil je toch ook zo snel mogelijk met de recentste data weer aan de slag? Dit webinar laat je kennismaken met een oplossing die back-upbeheer weer snel en simpel maakt. Kijk je mee?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.