Is jouw BYOD-strategie up-to-date?

5 best practices voor een succesvolle BYOD-strategie

Gepubliceerd: 13-05-2020 | Whitepaper | Is jouw BYOD-strategie up-to-date?

Bij veel bedrijven gebruiken medewerkers hun eigen devices om hun werk uit te voeren; zeker nu we massaal thuis aan de slag zijn gegaan. Voor organisaties is het een stuk goedkoper dan voor iedereen hardware aan te schaffen. We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone en in ieder huishouden is er wel minstens één tablet en één laptop te vinden, dus waarom deze devices niet inzetten voor zakelijke activiteiten?

BYOD-beleid maakt niet iedereen blij

Toch is het BYOD-beleid bij veel bedrijven niet helemaal in lijn met wat medewerkers verwachten. Het werkt toch niet zo goed als verwacht, medewerkers maken zich zorgen over hun privacy of vragen liever geen bedrijfsgegevens op via hun persoonlijke mobiel. Tijd voor een update van jouw BYOD-beleid. Een update waar privacy en gebruikerservaring een grotere rol spelen. In deze whitepaper lees je hoe je in 5 stappen jouw BYOD-strategie een boost geeft!

Update van BYOD-strategie noodzakelijk

Welke 5 stappen jouw BYOD-strategie moderniseren, dat lees je in deze whitepaper. Het is duidelijk dat er in ieder geval meer aandacht nodig is voor:

  • Privacy van medewerkers
  • Medewerkers voldoende informeren over planning en implementatie van je BYOD-beleid
  • Heldere beleidsregels
  • Gebruikerservaring

Aan de slag met deze 5 best practices

Hoe rol je een BYOD-strategie uit waar iedereen blij van wordt? Hoe zorg je ervoor dat de privacy van jouw medewerkers niet in gevaar komt binnen jouw BYOD-strategie. En hoe zorg je ervoor dat het BYOD-beleid niet zorgt voor een hogere beheerslast op de IT-afdeling? Dat lees je in deze whitepaper!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Is jouw BYOD-strategie up-to-date?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.