Is de organisatie klaar voor de cloud?

Five myths of cloud computing

Five myths of cloud computing

Wanneer organisatie cloud computing omarmen kan het de omzet laten groeien en de kosten verlagen. Om dit te doen is het wel belangrijk om door alle hypes heen te kijken en een echte oplossing te vinden. Cloud computing betekent voor iedereen weer wat anders, daarom gaat deze whitepaper dieper in op vijf cloud computing mythes. De paper onderscheidt de feiten van de onwaarheden rondom cloud computing.

Hieronder alvast twee van de vijf mythes:

  1. De public cloud is de goedkoopste manier om IT-diensten aan te schaffen.
  2. Met kleine stapjes door virtualisatie heen is de enige manier om de cloud te bereiken.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de vijf mythes van cloud computing. Hierin worden bovenstaande en de overige mythes uitgebreid beschreven en verklaard.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.