invloed van Unified communications

Unified Communications en de invloed op de klantgerichtheid

Unified Communications en de invloed op de klantgerichtheid

Vandaag de dag richt de aandacht zich vooral op het op een goede manier samenwerken. Vroeger was dit veelal de grip hebben op van alles. Het is echter niet eenvoudig om even te gaan verbinden en samenwerken. Er wordt namelijk steeds in een andere samenstelling van teams gewerkt.

Met Unified Communications wordt bereikt dat gebruik wordt gemaakt van gerichte communicatie wanneer het functioneel nodig is. Unified Communications zorgt voor:

  • Te allen tijde en overal met mensen kunnen communiceren over elk gewenst onderwerp
  • Te allen tijde en overal toegang tot alle informatiesystemen die u zou willen benutten
  • Te allen tijde en overal in staat om direct te reageren op gebeurtenissen en berichten die al dan niet bedoeld onder uw aandacht komen

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt op welke manier Unified Communications van invloed is op de dagelijkse gang van zaken bij medewerkers. Daarnaast wordt besproken op welke manier Unified Communications bijdraagt aan de klantgerichtheid.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Unified Communications bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.