Inventarisatie netwerklijnen levert kostenbesparing op

Overzicht in de kosten van netwerklijnen

Overzicht in de kosten van netwerklijnen

Het aantal netwerklijnen loopt al snel op wanneer locaties niet alleen voorzien worden van telefonie, maar ook alarmen en pinautomaten. Dit komt voor op kantoorlocaties, maar ook in zwembaden, werkplaatsen en sporthallen, zomaar een aantal locaties die in beheer zijn van gemeenten. De gemeente waar deze praktijkcase op in gaat, trok in de loop der jaren veel locaties aan, maar stootte ze soms ook weer af. Hierdoor ontstond een wildgroei aan huurlijnen. De gemeente had niet meer scherp welke huurlijnen werden gebruikt en welke overbodig waren. Deze wildgroei heeft ook een grote invloed op de kosten. Dit is natuurlijk zonde van het geld en reden tot actie.

Bij de gemeente ontbrak het echter aan expertise, tijd en specifieke apparatuur, dus is er een extern bedrijf in de arm genomen. Wilt u meer te weten komen over hoe dit project is aangepakt en hoe de gemeente een kostenbesparing van 60.000 euro heeft gerealiseerd? Download geheel vrijblijvend de volledige praktijkcase en begin ook in uw organisatie met een aanzienlijke kostenbesparing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.