Introductie in slim samenwerken

Slim samenwerken in de 21ste eeuw

Slim samenwerken in de 21ste eeuw

Wat kan slim samenwerken in de 21ste eeuw voor de organisatie betekenen? Wat is er mogelijk en waarom zou je dit eigenlijk willen? Deze whitepaper neemt u mee op ontdekkingsreis in slim samenwerken in de 21ste eeuw.

Slim samenwerken
Vroeger had samenwerken een hele andere dimensie. In het papieren tijdperk duurde informatieoverdracht veel langer en was het beperkt. Tegenwoordig hebben we internet en gaat informatieoverdracht op een snelle en (helaas) vluchtige manier. Met het digitaliseren van documenten én communicatie kunnen experts over de hele wereld met elkaar communiceren. Er ontstaat een verschuiving van een productgerichte naar een kennisintensieve organisatie. Deze nieuwe ontwikkelingen vragen om een andere manier van organiseren.

Waarom anders werken?
Momenteel werken veel organisaties samen via e-mail en netwerkschijven. Is mail een geschikt middel om te communiceren, kennis te delen of samen te werken? Nee. Toch is mail hierbij het meest favoriet, met uitgepuilde inboxen tot gevolg. Mail is onze grootste vriend, maar voor slim samenwerken onze grootste vijand! Lees meer argumenten in de volledige whitepaper.

Maak kennis met nieuwe manieren
Niet alleen de tools zijn leidend, maar het gedrag speelt ook een grote rol. Natuurlijk hebben we de tools wel nodig, maar een goede instelling is ook van belang. SharePoint is een goed voorbeeld van een tool die gebruikt kan worden als samenwerkingsplatform. Lees in de whitepaper meer over de voordelen van deze nieuwe manier van samenwerken met behulp van deze tool.

Download de whitepaper
Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe manier van samenwerken? Hoe u slim samenwerkt in de 21ste eeuw? Lees de uitgebreide whitepaper met meer informatie over slim communiceren en samenwerken. Hoe nu verder? Lees in de whitepaper ook meer over de adoptie en de scenario aanpak.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenSocial Collaboration bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

Social Collaboration :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.