Interaction Model

Flexibel handelen met Sonic ESB

Flexibel handelen met Sonic ESB

Deze whitepaper richt zich op het zevende punt van mediation: Het interactie model. De meeste code wordt geschreven om in de interactie te bemiddelen. Elke oplossing is er op gebaseerd om te bemiddelen tussen zaken. Er zijn vier modellen van interactie tussen de provider en de klant, te weten:

  • Request response
  • Fire and forget
  • PubSub
  • Bulk or batch processing

Met Sonic ESB zijn organisaties in staat om zonder het schrijven van nieuwe code zich aan te passen aan wat de producent of consument idealiter verlangt van de organisatie.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt wat mediation is en wat de toegevoegde waarde van Sonic ESB is.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom ICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.