Inntel Hotels efficiënter dankzij digitale factuurverwerking

Meer tijd en inzicht dankzij digitale verwerking van inkoopfacturen

Meer tijd en inzicht dankzij digitale verwerking van inkoopfacturen

Het verwerken van facturen kan een tijdrovende klus zijn. Dit was ook het geval voor Inntel Hotels. Zij namen de verwerking van jaarlijks 10 duizend inkomende facturen onder de loep en kwamen er zo achter dat er facturen zoekraakte in het goedkeuringsproces en dat er centraal inzicht ontbrak. Het management van Inntel Hotels zet zich continu in voor een zo efficiënt mogelijk verloop van operationele- en administratieve werkprocessen en ging dus op zoek naar een oplossing. Deze werd gevonden in BasWare Package Digitale factuurverwerking.

Uitdaging:

  • Uniforme, snelle, digitale verwerking van inkoopfacturen voor alle Inntel Hotels.

Oplossing:

  • Scanner op het hoofdkantoor
  • Ricoh-MFP in elk hotel
  • Integratie BasWare met het ERP-systeem

Download de praktijkcase
Lees meer over deze praktijkcase en de resultaten van de gevonden oplossing in de volledige praktijkcase.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom DigitaliseringeFacturatieFinanciële InstellingenFinancieel ManagementFinanciele Dienstverlening bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Digitalisering :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitalisering :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder

Financiële Instellingen :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Financieel Management :  De blockchain hypotheek

De blockchain, het systeem achter digitale munten als bitcoin, kan een revolutie in de financiële wereld teweegbrengen. Zo wordt het afsluiten van een hypotheek makkelijker en bovendien minder riskant. Hoe wordt u zelf succesvoller door deze technologie in te zetten?

Lees verder

Financiele Dienstverlening :  Trendonderzoek startende intermediairs

Dit uitgebreide trendrapport over startende intermediairs geeft u meer inzicht in de keuzes die deze nieuwe intermediairs maken. Wat drijft ze en wat zijn hun verdienmodellen? Hier lichten we alvast een aantal van de vele resultaten toe. Wilt u meer te weten komen over het opbouwen van klanten of welke dienstverlening belangrijk is? Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.