Increase your impact with Microsoft Dynamics Marketing

De in’s en out’s van Microsoft Dynamics Marketing

De in’s en out’s van Microsoft Dynamics Marketing

Waar kan Microsoft Dynamics Marketing bij helpen in uw organisatie? Microsoft Dynamics Marketing helpt u bij het plannen en uitvoeren van een effectieve marketing campagne, om zo de klanten te bereiken die nodig zijn voor de sales pijplijn. Daarnaast geeft het programma toegang tot de tools die nodig zijn om de performance van de campagnes te meten.

Enkele functionaliteiten van Microsoft Dynamics

  • Snelle navigatie door middel van tegels
  • Met Marketing Execution campagnes opzetten, leads en contacten managen en de controle houden over marketing evenementen.
  • Het bouwen van campagnes met visual designer
  • De aantal mailings in de gaten houden
  • Het plannen van de media voor de campagne

Download de factsheet
Download geheel vrijblijvend de factsheet over de functionaliteiten van Microsoft Dynamics Marketing. Alle functionaliteiten worden ook weergegeven door middel van screenshots van het programma.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Prodware

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.