In vijf stappen naar de cloud

Soepele transitie naar de cloud met 5-stappenplan

Soepele transitie naar de cloud met 5-stappenplan

Flexibiliteit, schaalbaarheid, transparantie. De mogelijkheden van de cloud zijn eindeloos. De optie op te allen tijde de maximale capaciteit te kunnen benutten, wordt geprezen. Als u met uw bedrijf (gedeeltelijk) de overstap wilt maken, is het verstandig goed voorbereid te zijn.

Een van de grote voordelen van de cloud is maximaal beschikbare capaciteit. Zo zijn de wensen en ontwikkelingen vanuit de business optimaal te faciliteren. Besluit u met uw bedrijf een (gedeeltelijke) transitie naar de cloud te maken, waar moet u dan op letten om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen? Die vragen worden helder beantwoord in de whitepaper ‘In vijf stappen naar de cloud’.

De weg naar de cloud hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met nuchter nadenken en een stapsgewijze aanpak komt u al een heel eind. De praktijk wijst uit dat het niet verstandig is om in één keer met de gehele ICT-omgeving over te stappen. Bepaal eerst voor uzelf welke IT-onderdelen interessant zijn om over te hevelen naar de cloud en welke delen beter nog in hun huidige situatie kunnen blijven draaien.

In vijf duidelijke stappen wordt uitgelegd waar u op moet letten. Vergeet ook niet om een top-10 te maken van kenmerken waar uw cloud-leverancier aan moet voldoen. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, een cloudreadiness-scan is snel door een externe partij uit te laten voeren. Dit biedt de basis voor een zo soepel mogelijke transitie naar een nieuwe (hybride) cloud-omgeving.

Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘In vijf stappen naar de cloud’. Dan wordt voor u de overgang naar de cloud een soepele transitie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Brandmanagement is de sleutel voor internationaal succes

Als brandmanager van een internationale organisatie ben je constant op zoek naar de balans tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Een consistent en consequent brandmanagement is sleutel tot succes en zorgt ervoor dat een organisatie zich kan onderscheiden van concurrenten. Deze whitepaper geeft antwoord op de vraag: "Hoe komt jouw corporate merk het beste uit de verf?”

Lees verder

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Cloud Computing :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.