In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Hoe blijven organisaties relevant in het digitale tijdperk?

Hoe blijven organisaties relevant in het digitale tijdperk?

Overal waar we kijken zien we technologie aan het werk: van digitaal samenwerken met je collegae tot je digitale trainingsschema op de sportschool. De technologische (r)evolutie zorgt ervoor dat ons leven er behoorlijk anders uitziet en het zorgt er ook voor dat bedrijven op een andere manier aan de slag moeten. In deze whitepaper beschrijft Çağlayan Arkan, General Manager of Worldwide Manufacturing & Resources bij Microsoft 7 stappen voor een succesvolle digitale transformatie. Waar wacht wat jij nog op?

Digitale transformatie: wachten is geen optie

Of je het nu leuk vindt of niet, de digitale transformatie is een feit voor ieder bedrijf en iedere sector. Maar wat is nu precies digitaal transformeren? Wat moet je doen en waarom is het belangrijk? Technologie is de drijfveer achter digitale transformatie. Dingen zoals kunstmatige intelligentie, IoT of mixed reality bieden ons kansen die we nooit eerder mogelijk achten. Met dit in ons achterhoofd is het tijd om enkele inzichten op een rij te zetten.

Stap 1: het belang van leiderschap

Technologie is een hulpmiddel bij transformatie, geen eindpunt. Waar het om draait is leiderschap en mensen. En omdat iedereen technologie ter beschikking heeft, maak je daar dus niet het verschil mee. Leiders met een visie maken het verschil. Ze zorgen ervoor dat deze visie wordt omgezet in daden en kijken hoe technologie hen kan helpen om deze doelen te bereiken. Deze leiders begrijpen de technologie en de impact op hun organisatie.

De rest van de stappen lezen?

Benieuwd wat de andere 6 stappen zijn of wil je graag enkele concrete voorbeelden bekijken van bedrijven die je voorgingen in hun digitale transformatie? Download dan snel deze whitepaper en zet jouw eerste stappen richting digitale transformatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

WSB Solutions

Met onze cloud oplossingen op basis Microsoft technologie helpen we de Groothandel met het moderniseren van hun IT-infrastructuur, het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het zo efficiënt mogelijk laten (samen)werken van werknemers.

Profiel WSB Solutions ›
 
 

Download artikel

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.