In 4 stappen naar een succesvolle aankoop

Stappenplan voor het kopen van een onderneming

Stappenplan voor het kopen van een onderneming

Een onderneming is een combinatie van middelen, mensen, en (kapitaal)goederen. Dit geheel moet overzichtelijk in kaart gebracht en geanalyseerd worden om de toekomstige risico’s en rendementen goed in te kunnen schatten. Om de aankoop van een organisatie tot een succes te maken is dan ook specifieke kennis en ervaring van belang.

In de professionele overnamemarkt wordt de aankoop van een bedrijf doorgaans volgens een vooraf vastgestelde procedure uitgevoerd. Het aankoopproces neemt gemiddeld drie tot zes maanden in beslag. Het is een intensief proces, dat naast het ‘gewone werk’ moet worden uitgevoerd. Om de aankoop succesvol af te ronden is naast specifieke kennis en ervaring tevens een juiste tactiek nodig.

Klik op de knop ‘download’ en krijg toegang tot een speciale pagina waar u informatie vindt met betrekking tot het kopen van een onderneming in de vorm van whitepapers en stappenplannen.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Lingedael Groep B.V.

Lingedael Corporate Finance is gespecialiseerd in het arrangeren van de aan- en verkoop van ondernemingen (o.a. management buy-outs) en bedrijfsfinancieringen.

Profiel Lingedael Groep B.V. ›
 
 

Download artikel

In 4 stappen naar een succesvolle aankoop

 

Aantal FTE*:

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.