In 4 stappen naar een moderne werkplek

Zo sluit de werkplek naadloos aan bij uw collega’s

Zo sluit de werkplek naadloos aan bij uw collega’s

Een moderne, digitale werkplek faciliteert de moderne werknemer optimaal. Hierdoor kan hij werken waar hij wil, wanneer hij wil en met de tools die hem het productiefst maken. Collega’s zijn hierdoor niet alleen beter hun werk doen, ze worden ook een stuk productiever voor de organisatie. Hoe zorgt u voor zo’n werkplek? Met de praktische whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek weet u hoe!

Een moderne werkplek biedt 4 voordelen:

  • Productiviteit van de organisatie verhogen
  • Meer transparantie in kosten
  • Naadloze aansluiting bij de wensen van de organisatie
  • Waarborging van de veiligheid van de bedrijfsdata

Zo ziet een moderne werkplek eruit

Een moderne werkplek is een digitale werkplek die in de cloud staat. Daardoor heeft een bedrijf minimaal bezit en beheer van eigen ICT-middelen. Alle tools die een collega nodig heeft, zijn vanaf één digitale plek benaderbaar.  Bedrijven hebben het grootste gedeelte van hun IT uitbesteed. Dankzij deze twee facetten heeft het bedrijf een minimum aan kosten terwijl de werknemer gemakkelijker switcht van tooling. In de whitepaper leest u hoe deze digitale werkplek eruit ziet.

Tooling optimaal aan laten sluiten op medewerkers

De 4 praktische stappen in deze handleiding, helpen u in no time aan modernere werkplekken. De eerste stap is het in kaart brengen van de eisen en behoeftes van uw medewerkers. Als u die via een dialoog in kaart heeft gebracht is het maken van persona’s handig om het overzicht te bewaren. In de whitepaper leest u hoe u deze persona’s maakt.

De eisen van de organisatie in kaart

Nadat de gebruikers in kaart zijn gebracht, schetst u de eisen van de organisatie. Het is voor elke organisatie van belang om een beleid uit te stippelen, om een stevig fundament te leggen voor de moderne werkplek en flexibiliteit naar de toekomst. Hierin komen zaken als mobiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en wet- en regelgeving uitgebreid aan bod. Wilt u deze en de andere stappen uitgebreid lezen? Download dan direct de whitepaper en help uw collega’s aan een fijne, efficiënte werkplek en de organisatie aan meer rendement.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Previder

Previder is een ervaren datacenter- en cloud-specialist met high-end faciliteiten voor het hosten van bedrijfskritische applicaties.

Profiel Previder ›
 
 

Downloaden: In 4 stappen naar een moderne werkplek

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.