ICT Werkplek is vaak inflexibel, inefficiënt en onbeheerbaar

Het Nieuwe Werken volledig ondersteunen door middel van een nieuwe ICT werkplek

Het Nieuwe Werken volledig ondersteunen door middel van een nieuwe ICT werkplek

Vandaag de dag is vrijwel elke medewerker continu afhankelijk van ICT.  Applicaties moet altijd en overal beschikbaar zijn, regelmatig bijgewerkt worden en nieuwe applicaties dienen zich weer aan. Het Nieuwe Werken is realiteit en het vereist actie. Bedrijven staan voor de uitdaging om Het Nieuwe Werken versneld mogelijk te maken. Maar wat als de huidige ICT werkplek in plaats van flexibel en efficiënt juist het omgekeerde is? Neem afstand van de huidige situatie om te bekijken hoe het anders kan voor de vernieuwde ICT werkplek.

Lees de volledige whitepaper over de ICT Werkplek waarin de “Klassieke” en de “Centrale” ICT werkplek worden besproken.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.