ICT-netwerk voor bedrijvencentra van Brainport Development

Een hoogwaardige ICT-infrastructuur voor de toekomst

Een hoogwaardige ICT-infrastructuur voor de toekomst

Brainport Development stimuleert en ontwikkelt regionale en (inter)nationale projecten en programma’s. Daarnaast promoot Brainport in het binnen en buitenland en faciliteert het regionale bedrijfsleven met onder andere bedrijfsadvies en -financiering, startersvoorzieningen, bedrijfshuisvesting en bedrijvencentra.

De uitdaging
Brainport regio Eindhoven bied ruimte in hun high tech bedrijvencentra voor specifieke organisaties die zich richten op innovatie, technologie en Research & Development. Brainport Development wil voor deze bedrijvencentra één regionale ICT-omgeving creëren en faciliteren. Binnen deze ICT-infrastructuur hebben bedrijvencentra en huurders de beschikking over een hoogwaardige ICT-infrastructuur, met telefonie, internet en serverruimte-capaciteit.

Lees in deze praktijkcase meer over de betrokkenheid van WCS TeleAdvies en het resultaat. Download geheel vrijblijvend de praktijkcase.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieIT Architectuur bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

IT Architectuur :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.