ICT-beleidsplan noodzakelijk voor iedere organisatie

ICT-beleidsplan biedt handvatten bij de actualiteit van alle dag

ICT-beleidsplan biedt handvatten bij de actualiteit van alle dag

Op 29 juni was Innervate Midden Nederland gastheer/vrouw voor een aantal beleidsgeoriënteerde medewerkers van verschillende organisaties, die waren afgekomen op de uitnodiging voor een kennissessie over ICT-beleid.

ICT-beleid wordt aan de ene kant als lastig en tijdrovend beschouwd, mede doordat de organisatie zich niet betrokken voelt of dit niet als noodzakelijk beschouwd. Aan de andere kant wordt geconstateerd dat waar geen sprake is van een ICT-beleidsplan, projecten soms onverwachte richtwendingen ondervinden die met een ICT-beleidsplan voorkomen hadden kunnen worden.

Download het artikel
Download geheel vrijblijvend het volledige artikel waarin de definitie, het doel en het hoe en wat over een ICT-beleidsplan uiteen wordt gezet.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Organisatie & Management adviesbureaus bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Organisatie & Management adviesbureaus :  Handelen met verzuim

Hoe ga je om met zowel kort als lang verzuim? Vooral bij een personeelsstop (inhuurstop) komt het voor dat een bedrijf zich scherper gaan richten op het verzuimbeleid. Om hier mee om te gaan zou het bedrijf een verzuimspecialist in kunnen zetten. Deze whitepaper geeft diverse tips voor het handelen met verzuim.

Lees verder

Organisatie & Management adviesbureaus :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.