IBM MobileFirst

De voordelen van een mobiele organisatie

De voordelen van een mobiele organisatie

Mobiliteit is vandaag de dag een van dé belangrijkste communicatie en interactie middelen tussen werkgevers en klanten. Uit onderzoek komt naar voren dat 91% van de mobiele gebruikers hun mobiele apparaat zelfs 100% van de tijd binnen handbereik houden.

Mensen gebruiken hun mobiele apparaten voor veel verschillende doeleinden. Talloze vertrouwelijke handelingen met de bank, winkels, vliegtuigmaatschappijen en andere economische of sociale partijen. Met al deze mobiele interacties komen grote hoeveelheden data vrij, met bijvoorbeeld feiten over klantgedrag. Normaal gesproken zijn deze klantgedrag gegevens moeilijk te verkrijgen.

Op basis van dit klantgedrag worden er ook campagnes met mobiele advertenties gehouden. 75% van de mobiele shoppers onderneemt ook actie op deze mobiele advertenties. Eindgebruikers worden steeds intelligenter en worden dan ook steeds handiger in het taggen en aanvoelen van advertenties voor mobiele apparaten.

De mobiele uitdagingen aangaan
Terwijl er steeds meer kansen komen voor mobiele aanwezigheid, komen er ook een aaltal uitdagingen om de hoek kijken. Drie van deze uitdagingen zijn:

 • Betrokkenheid
  Anonieme consumenten kiezen zelf waar ze bij betrokken willen zijn en wanneer.
 • Uitbreiding
  Compatibiliteit tussen verschillende mobiele apparaten, systemen en machines is noodzakelijk.
 • Uitvoering
  Zakelijke transacties moeten continu geactiveerd zijn, met een lage vraag en antwoord wachttijd.

Waarom een mobiele organisatie?

 • Nieuwe klanten, stijgende productiviteit en mobiele interactie.
 • Klanten betrekken bij een nieuwe relevante ervaring door middel van apps.
 • Innovatie door middel van cloud technologieën.

MobileFirst
IBM MobileFirst is ontworpen om organisaties de mogelijkheid te geven interacties om te zetten in kansen met een blik op ROI. MobileFirst helpen organisaties bij het realiseren, bouwen en implementeren van oplossingen die:

 • Interacties omzetten in nieuwe kansen voor ROI.
 • Gebruik maken van cloud gebaseerde oplossingen voor het vast leggen van unieke mobiele informatie.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over het worden van een mobiele organisatie. Lees in de whitepaper meer over de voordelen van een mobiele organisatie en een introductie op MobileFirst.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieTrendsMobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Trends :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

Trends :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.