Huivering Unified Communications uit de Cloud ongegrond

Aandachtspunten bij Unified Communications uit de cloud

Aandachtspunten bij Unified Communications uit de cloud

We gebruiken al een tijd onderdelen van Unified Communications uit de cloud. Neem bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Er is hierbij geen sprake van een privé mobiele telefooncentrale, dit komt uit de cloud en is een onderdeel van Unified Communications. Unified Communications is meer dan dat. Unified Communications is een manier van communicatie, zoals: spraak, beeld, chat en bevat ook het delen van ‘online content’. Bij veel organisaties komt dit momenteel niet uit de cloud, maar deels on premise en deels uit de cloud.

Als je nu Unified Communications onderdelen uit de Cloud wilt halen of Cloud Telefonie wilt implementeren, dat zijn er wel een aantal zaken erg belangrijk. De drie belangrijkste zijn:

  1. Zorg voor een goede integratie met je openbare infrastructuur (nummer-plannen).
  2. Zorg voor een goede integratie met mobiele telefonie omgevingen (vast-mobiel integratie).
  3. Sluit een goede overeenkomst af (wat moet je doen als de cloudleverancier failliet gaat?).

Lees nog een aantal belangrijke punten en meer over het onderwerp in het volledige artikel.

Download het artikel
Meer te weten komen over Unified Communications uit de cloud? Dit artikel beschrijft kort en bondig een aantal onderwerpen die aan bod komen bij Unified Communications uit de cloud. Lees snel verder.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Unified CommunicationsCloud visie & trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.