How to manage Business Apps

Bring Your Own Device (BYOD) succes met Business Apps

Bring Your Own Device (BYOD) succes met Business Apps

Veel sneller dan verwacht worden er vandaag de dag meer smartphones dan PC’s verscheept. Steeds meer werknemers brengen de persoonlijke (mobiele) apparaten mee naar de werkomgeving. Het migreren van consumentenapparaten naar de zakelijke omgeving noemen we de consumerization of IT. Bring Your Own Device (BYOD) is het inzetten van een eigen apparaat in de zakelijke omgeving.

Door de consumerization if IT worden organisaties uitgedaagd om te komen met een strategie voor mobiele toegang.  Business Apps bieden hier een uitkomst. Als een bedrijf besluit om Business Apps te ondersteunen moeten de volgende vragen worden beantwoord:

  • Hoe komen de apps terecht bij de werknemers (en alleen de werknemers)?
  • Hoe kan de diversiteit aan apparaten worden ondersteund?
  • Hoe kunnen de gebruikers op afstand worden beheerd?
  • Hoe kan de infrastructuur beheerbaar en veilig worden gehouden?

Lees gratis de volledige whitepaper over de opkomst van Business Apps in organisaties. In deze whitepaper wordt antwoord gegeven op bovenstaande vragen. Daarnaast worden technieken als MEAP, HTML5 en Enterprise App Store behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Bring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.