Hosting op maat: de mogelijkheden op een rij

Drie kritische succesfactoren voor het uitbesteden van hosting

Drie kritische succesfactoren voor het uitbesteden van hosting

Voor veel organisaties is het wegvallen van de communicatievoorzieningen niets minder dan een ramp. In de markt is een toenemende behoefte aan totaaloplossingen voor de gehele communicatieketen waar te nemen. Daarbij gaat het, behalve om de centrale systemen, ook om de bijbehorende software en verbindingen.

Voor bedrijfskritische applicaties en/of processen is maatwerk steeds vaker de succesfactor. Elke organisatie heeft namelijk zijn eigen branchespecifieke bedrijfsprocessen.  Bij het uitbesteden van technisch systeembeheer zijn drie kritische succesfactoren van belang:

  • Betrouwbaarheid en integriteit data
  • Beschikbaarheid, hardwarevoorzieningen en verbinding
  • Veiligheid gehele keten

De hedendaagse technologie maakt het voor elk van deze drie onderdelen mogelijk afgewogen keuzes te maken. Het toepassen van geavanceerde faciliteiten zoals Storage Area Networks en virtualisatie vormen daarbij de basis voor een Hosting-omgeving die precies doet wat klanten er van verwachten: optimale betrouwbaarheid van hun bedrijfskritische mobiele applicaties zonder zorgen!

Lees gratis de volledige whitepaper waarin een overzicht wordt gegeven van de hedendaagse hosting-dienstverlening. Door het lezen van deze whitepaper kan worden bepaald welke outsourcingstrategie het best bij de organisatie past.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom ICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.