Hosted telefonie, een goed alternatief

Het maken van de keus tussen Hosted telefonie en IP telefonie

Het maken van de keus tussen Hosted telefonie en IP telefonie

Bij hosted telefonie heeft de organisatie alleen toestellen en betaald een vast bedrag per maand per aansluiting. Hosted telefonie komt steeds vaker voor omdat dit kan helpen bij het besparen op de kosten. Ook voor kleinere bedrijven biedt hosted telefonie een goede oplossing.

We onderscheiden op dit moment twee typen telefonie van elkaar:

  • Hosted telefonie
  • De IP telefooncentrale binnen de vestiging

Hosted telefonie oplossingen zijn over het algemeen eenvoudiger te installeren en goedkoper dan een eigen IP telefooncentrale. Bovendien heeft de organisatie bij Hosted telefonie niet zelf te maken met onderhoudskosten etc.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin handvatten worden gegeven bij het maken van een keuze tussen Hosted telefonie en IP telefonie binnen de vestiging. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieTelefonische Bereikbaarheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.