Hoe zorg je voor rust op de IT-afdeling?

Eenvoudiger IT-beheer zorgt voor tijdswinst

Hoe zorg je voor rust op de IT-afdeling?

IT-managers zijn drukker dan ooit. De ogen van de hele business zijn op hen gericht om met behulp van technologie een voorsprong te nemen op concurrenten. Waar IT jarenlang een ondersteunde rol had binnen bedrijven, is IT inmiddels dé motor van het bedrijf. Logisch dus dat bedrijven constant op zoek gaan naar oplossingen om IT-processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Want de kostbare tijd die IT-managers en hun teamleden hebben, besteden ze liever niet aan het managen van allerlei oude software, afhandelen van supportmeldingen in verschillende systemen en het handmatig uitvoeren van allerlei routineklussen.

Service Management brengt alles samen

Om echt te profiteren van de kennis en vaardigheden van de IT’ers én om tegemoet te komen aan de verwachtingen uit de organisatie, kiezen steeds meer bedrijven voor een centraal Service Management platform. Maar hoe zet je zo’n Service Management platform precies in? En moet je kiezen voor een Service Management platform voor enkel IT-processen (ITSM) of integreer je ook andere ondersteunde processen zoals HR (ESM)? Deze whitepaper zet de 5 belangrijkste trends en de bekende valkuilen van beiden op een rij.

Deze whitepaper besteedt onder andere aandacht aan:

  • Probleem van versnipperde databronnen en legacy apps
  • Automatiseringskansen
  • Adoptie binnen de hele organisatie
  • Focus op het proces, niet op de applicatie

Ook benieuwd naar Service Management voor jouw bedrijf?

Wil je ook meer tijd vrijmaken op de IT-afdeling? Valt er in jouw bedrijf nog tijd te winnen door IT-processen te optimaliseren en zelfs te automatiseren? Download dan deze praktische whitepaper, zet de voordelen voor jezelf op een rij en creëer ruimte voor innovatie en vernieuwing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Strategisch ManagementIT Beheer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategisch Management :  Deze IT-obstakels belemmeren slimmer samenwerken

Natuurlijk wil jij ook slimmer samenwerken of innovatieve nieuwe technologie introduceren. Maar op dit moment is jouw IT helemaal geen basis voor innovatie, maar een belemmering. De frustraties zijn merkbaar van werkvloer tot directie. Dit e-boek zet de grootste IT-belemmeringen op een rij en laat jou zien hoe je ze aanpakt. Zo zorg je voor IT die echt helpt en samenwerking stimuleert.

Lees verder

IT Beheer :  Doe de cybersecurity gezondheidscheck 2021

De versnelde uitrol van het thuiswerken heeft naast veel voordelen ook risico’s met zich meegebracht! Cybercriminelen liggen 24/7 op de loer en benutten ieder zwak punt binnen jouw beveiliging. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf voldoet aan de benodigde securityeisen. Download deze whitepaper en doe de cybersecurity gezondheidscheck om te zien of jij in 2021 goed beveiligd bent.

Lees verder

IT Beheer :  Waarom worden zelfs goed beveiligde bedrijven gehackt?

Geen enkele organisatie wil slachtoffer worden van cybercrime: het kost je veel geld en zorgt voor een behoorlijke deuk in het imago. Daarom investeerden bedrijven de afgelopen jaren in beveiligingstools. Maar desondanks werden deze goed beveiligde bedrijven nog steeds slachtoffer van cyberaanvallen. Lees in deze whitepaper waarom.

Lees verder

Partner

Ivanti

IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security, Endpoint Management en Identity Management samen te brengen. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten

Profiel Ivanti ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.