Hoe krijg ik rust in mijn hoofd…

en grip op mijn taken?

Hoe krijg ik rust in mijn hoofd…

Onze werkagenda’s staan vol met taken, herinneringen en Teams-vergaderingen. We krijgen een eindeloze stroom aan e-mails in onze mailboxen, worden om de haverklap gebeld of geappt en er is altijd wel een notificatie van een chatprogramma dat onze aandacht probeert te krijgen. En dan hebben we het alleen nog maar over jouw werkagenda… Het lijkt erop dat we de hele dag achter de feiten aanlopen. Dit zorgt voor stress en heeft een negatieve invloed op onze efficiëntie. Hoe krijg je weer grip op jouw taken? Hoe krijg je overzicht op jouw werk (en leven)? By Getting Things Done, Office 365-style.

Getting Things Done in een nieuw jasje

Waarschijnlijk gaat er een belletje rinkelen wanneer we het hebben over de productiviteitsmethode Getting Things Done van David Allen. De filosofie van Getting Things Done is dat je veel effectiever en productiever bent als je je hoofd leegmaakt en alle taken en projecten vastlegt in een extern medium. Je hoeft helemaal niet bezig te zijn met het onthouden van wat je moet doen, je focus ligt op het uitvoeren van die taak. De experts van MostWare zagen een directe link met de mogelijkheden van Office 365 en koppelden Getting Things Done aan de tools binnen Office 365. Ze laten in deze praktische gids zien hoe je met behulp van technologie jouw hoofd vrijmaakt en zo weer grip krijgt op jouw werk en leven.

Wat komt aan bod in deze whitepaper?

Deze whitepaper helpt je op een eenvoudige en snelle manier bij het opruimen van jouw hoofd. Want net zoals bij een harde schijf zal je trager werken en minder goed presteren als de schijf vol is. In deze whitepaper vind je onder andere:

  • 6 stappen om meer grip te krijgen op je taken
  • Concrete Office 365-toepassingen die je hierbij helpen
  • Voordelen van werken volgens de Grip op je Taken-visie

Lijkt het jou ook wel wat, zo’n gevoel van rust en focus? Wil jij ook meer grip op jouw taken? Ga dan aan de slag met de tips en tricks uit deze whitepaper en gun jezelf een permanent vakantiegevoel!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Profiel MostWare ›
 
 

Downloaden: Hoe krijg ik rust in mijn hoofd…

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.