Hoe kies je de juiste cloud hosting provider?

Deze handige checklist helpt je op weg

Hoe kies je de juiste cloud hosting provider?

Het werd begin 2010 gezien als één van de grootste trends in IT en nu 2020 voor de deur staat is er op dat gebied weinig veranderd; een migratie naar de cloud is nog steeds alomtegenwoordig. De voorspelling is dat de markt voor clouddiensten blijft groeien. Onderzoeksbureau Gartner stelt dat in 2020 de markt voor publieke clouddiensten groeit tot ongeveer 266 miljard Amerikaanse dollar. Dat is een stijging van maar liefst 17% tegenover 2019. De cloud is mainstream geworden en aanbieders van cloud hosting schieten als paddenstoelen uit de grond.

Kies de juiste cloud hosting provider

De stijgende populariteit van cloud hosting is niet vreemd. Bedrijven zijn niet langer afhankelijk van (dure) hardware, het is mogelijk om in te spelen op pieken en dalen in de benodigde capaciteit en je bespaart op duur serverbeheer. Maar als er zoveel verschillende aanbieders zijn, hoe weet je dan welke echt past bij jouw wensen en eisen? Hoe kies je de juiste provider voor jouw bedrijf?

9 belangrijke vragen om jou te helpen bij jouw keuze

Deze checklist zet 9 vragen op een rij die helpen bij het kiezen van de juiste cloud hosting provider voor jouw organisatie. Het zijn 9 praktische vragen waar je wellicht zelf niet aan zou denken, maar die jou meer inzicht geven in de aangeboden diensten en services. Denk hierbij aan de infrastructuur van de aanbieder, de locatie van de datacentra en de certificering van de aanbieder. Download de checklist hier!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Previder

Previder is een ervaren datacenter- en cloud-specialist met high-end faciliteiten voor het hosten van bedrijfskritische applicaties.

Profiel Previder ›
 
 

Downloaden: Hoe kies je de juiste cloud hosting provider?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.