Hoe energiebedrijven zich kunnen voorbereiden op 2020

Risico's verkleinen met EDM en Drawings Management

Risico's verkleinen met EDM en Drawings Management

Nieuwe technologie biedt energiebedrijven nieuwe mogelijkheden om risico's bij incidenten en rampen te beperken. Een van de sleutels daarbij is het verkrijgen van inzicht in onder andere documenten en tekeningen. Maar ook met gedetailleerde 'minute-by-minute' gegevens, over bijvoorbeeld gebruik, kunnen energiebedrijven helpen om performance te verbeteren en riscio's te verkleinen.

Op basis van de volgende uitdagingen biedt dit e-book van Accruent aanknopingspunten om de Critical Infrastructure Protection (CIP) verder te verbeteren:

  1. Ontoegankelijkheid van documenten en tekeningen
  2. Inconsistente overdachten
  3. De noodzaak om kosten te besparen

Download dit e-book om inzicht te krijgen in de uitdagingen van energiebedrijven om gereed te zijn voor 2020 en doe de 'Self Assesment' om te beoordelen hoe de eigen organisatie ervoor staat.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Industrie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Industrie :  E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

E-commerce is goed op weg om in 2021 het allerbelangrijkste e-commerce kanaal te worden. Dit vereist natuurlijk een andere aanpak voor retailers en brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is jouw organisatie er klaar voor? Zet jij al een warehouse management systeem in? Bereid je voor op wat komen gaat en start met het downloaden van deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.