Hoe de meest succesvolle organisaties analytics gebruiken om te innoveren

Bent u een leider, strever of worstelaar?

Bent u een leider, strever of worstelaar?

Overal staat het vermeld en ook hier beginnen we er weer mee: Big Data is hot! De hoeveelheid data bij bedrijven groeit aanzienlijk. In 2020 zou het digitale universum wel eens kunnen reiken tot 44 Zettabytes. In verschillende industrieën gebruiken organisaties de kracht van big data en analytics al voor het oplossen van verschillende zakelijke uitdagingen. Uit het onderzoek in deze whitepaper komt naar voren dat big data bijna niet meer weg te denken is voor bedrijven die willen innoveren. Innovatie vandaag de dag is niet alleen het introduceren van nieuwe dingen of methodes. Innovatie is een cruciaal bedrijfsproces geworden. Technologie is op zijn hoogtepunt.

Leiders, strevers en worstelaars

Als het gaat om innovatie zijn er 3 verschillende groepen te identificeren:

  • 29% Leiders; succesvolle innovators die gebruikmaken van big data en analytics
  • 30% Strevers; streven naar de ontwikkeling van innovatie gebaseerd op big data en analytics
  • 41% Worstelaars; worstelen met de ondersteuning van innovatie met big data en analytics

Leidende organisaties investeren in innovatie, wat een nieuwe mogelijkheid biedt om data te verzamelen, externe en interne data te combineren en big data en analytics toe te passen om de concurrentie te snel af te zijn.

3 basisstrategieën

Leiders volgen 3 basisstrategieën die zich richten op data, skills en tools, en cultuur:

  1. Promoten van de uitstekende kwaliteit van de gegevens en de toegankelijkheid
  2. Maak analytics en innovatie een deel van elke rol
  3. Bouw een kwantitatieve innovatiecultuur

Lees meer over deze basisstrategieën in de volledige whitepaper. Bent u klaar om een leider te worden in analytics en analytics in te zetten voor innovatie? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper over leiders in analytics voor innovatie. Begin bij het stellen van een aantal vragen die in de whitepaper naar voren komen. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Business AnalyticsTelecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Analytics :  AI-puzzel wordt gelegd

Wij krijgen steeds meer inzicht in de mogelijkheden van AI. De eerste successen zijn behaald en AI wint aan momentum. Een goed moment om de bevindingen van 305 experts uit diverse branches te verzamelen. Dit onderzoeksrapport zet best practices op een rij, toont aan dat ethiek hoog op de agenda staat en benadrukt de link tussen AI en analytics.

Lees verder

Telecommunicatie :  Efficiënt vergaderen thuis en op kantoor

Dankzij allerlei samenwerktools zijn thuiswerkende collega’s in staat met elkaar in verbinding te blijven. Maar nu steeds vaker ook kleine groepjes op kantoor aan het werk zijn, is het goed om na te denken over een goede inrichting van hybride vergaderen. Dit handige stappenplan helpt je een eind op weg!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.