High Performance Workspace

Het Nieuwe Werken en communicatie

Het Nieuwe Werken en communicatie

De filezwaarte is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. De kosten lopen in de miljarden euro’s.  Ondertussen hebben er ontwikkelingen plaats gevonden die we Het Nieuwe Werken noemen. De vraag is of dit de oplossing voor het fileprobleem is.

Een zeer belangrijke stap richting de efficiëntie en een hoger bedrijfsrendement is het verbeteren van het meest fundamentele proces binnen een bedrijf: De communicatie tussen verschillende partijen:

  • Medewerkers
  • Klanten
  • Relaties
  • Leveranciers

Een betere balans tussen werk en thuis zorgt ook voor een meer gemotiveerde medewerker.

Lees gratis het volledige artikel waarin aandacht wordt besteed aan de combinatie van communicatie, bereikbaarheid en Het Nieuwe Werken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de voors en tegens die Het Nieuwe Werken met zich mee brengt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.