Het opzetten van een nummerplan

Nummerplan opzetten is meer dan alleen het toekennen van toestelnummers

Nummerplan opzetten is meer dan alleen het toekennen van toestelnummers

Het inrichten van een goed nummerplan draagt in belangrijke mate bij aan de bereikbaarheid van de organisatie. Het nummerplan vertaalt het bereikbaarheidsbeleid van de organisatie.

Enkele aandachtspunten op het gebied van telefonische bereikbaarheid zijn:

  • Snelheid en kwaliteit waarmee de telefoon wordt beantwoord
  • Verkeersaanbod
  • Nummers waarop de organisatie gebeld wordt

Telefoonsystemen die op de traditionele manier zijn ingericht zorgen ervoor dat de telefoniste steeds meer verkeersaanbod krijgt. Daarom moet rekening worden gehouden met de volgende ontwikkelingen:

  • Het aanbod telefoonverkeer is toegenomen
  • Medewerkers zijn mobieler (zowel intern als extern)
  • De verwachting van de beller ligt hoger

Lees gratis de volledige whitepaper waarin handvatten worden geboden voor het opzetten van een nummerplan. Daarnaast worden zowel organisatorische als technische ontwikkelingen behandeld die van invloed kunnen zijn op het nummerplan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieTelefonische Bereikbaarheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.