Het nieuwe werken: hoe kunt u uw groeidend..

Hoe belangrijk is Business Reporting?

Hoe belangrijk is Business Reporting?

Leuk dat iedereen thuis kan werken en tijd- en plaatsonafhankelijk kan inloggen, niet meer in files hoeft te staan en resultaat gericht gaat werken. Maar wat gebeurt er nu met de bedrijfsinformatie? Hoe ga je deze informatie kanaliseren zodat er uiteindelijk rapportages uit voortvloeien die betrouwbaar zijn? Zonder goede rapportages is het moeilijker de juiste managementbeslissingen te nemen.

Hoe zorg je dat er geen tekortkomingen in de managementinformatievoorziening ontstaat?
Belangrijk wordt een totaaloverzicht te krijgen van de informatiestromen, zodat lijnen kunnen worden uitgezet en een optimaal managementinformatiesysteem ontwikkeld kan worden.

Download de volledige whitepaper
Deze whitepaper benoemd verder de meest voorkomende tekortkomingen in de managementinformatievoorziening en hoe je met Business Reporting inzicht kunt krijgen in de stuurinformatie van uw eigen organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW ManagementInformatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Management :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

Informatiemanagement :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.