Het Nieuwe Werken en Unified Conferencing

Het nieuwe communicatieplatform Unified Conferencing

Het nieuwe communicatieplatform Unified Conferencing

We telewerken al jaren, waarom niet de stap maken naar Het Nieuwe Werken? Bij veel organisaties is het nog niet geoorloofd om ‘Nieuwe te mogen Werken’. Of het is nog niet geaccepteerd of de werkzaamheden vereisen samenwerking. ICT is een van de belangrijkste onderdelen om Het Nieuwe Werken optimaal te laten verlopen. Unified Conferencing groeit mee met de hedendaagse ICT ontwikkelingen.

Unified Conferencing is een combinatie van 3 elementen:

  • Unified Communications (presance, chat, filetransfer, mail, telefonie)
  • Online Collaboration (content & application sharing)
  • Hoogwaardige video conferencing.

De combinatie van deze 3 elementen werken naadloos samen als Unified Conferencing tool.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Het Nieuwe Werken & Unified Conferencing. Deze whitepaper gaat dieper in op het nieuwe communicatieplatform Unified Conferencing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Social Collaboration bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Social Collaboration :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.