Het juist inzetten van end-to-end UEM brengt veel voordelen met zich mee

Its all about Experience

Its all about Experience

UEM (User Environment Management) is voor velen nog gewoon een effectieve manier om profielbeheer te implementeren. Hierdoor kunnen gebruikers ook buiten kantoor toch in hun vertrouwde desktopomgeving aan de slag kunnen en gebruikers kunnen zich sneller aanmelden. UEM is echter veel meer. UEM zorgt er namelijk voor dat de volledige ervaring van de computergebruiker verbetert en dat IT-beheer stukken minder complex en veel voordeliger wordt.

Om goed van al die voordelen gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om een complete end-to-end UEM-oplossing te implementeren. Dit zorgt voor uitgebreide beheermogelijkheden op allerlei gebieden, zoals profielen, beleidsregels, configuraties, bevoegdheden, gebruikersgegevens en prestaties.

End-to-end UEM biedt een consistente ervaring, of gebruikers nu werken met fysieke pc's, terminals, een virtuele desktopinfrastructuur of Desktop-as-a-Service. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Maximale productiviteit van gebruikers
  • Lagere investerings- en operationele kosten
  • Meer ruimte voor innovaties
  • Succesvolle desktoptransformaties en migraties
  • Minder desktopproblemen met betrekking tot gebruikersprofielen, bevoegdheden en configuraties.

Lees de whitepaper 'IT’s all about Experience' voor meer informatie rondom efficiënt User Environment Management de revue. Onderwerpen als profielbeheer, virtualisatie, persona management en group policy’s komen uitgebreid aan bod. Ook is er aandacht voor de acht essentiële componenten van End-to-End User Environment Management.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieSoftware SelectieIdentity & Access Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.