Harnessing the power of Facebook data

Creëer betere Facebook applicaties voor meer bekendheid op social netwerken

Creëer betere Facebook applicaties voor meer bekendheid op social netwerken

Facebook is verreweg de meest belangrijke social netwerk voor bedrijven.  Daarnaast is Facebook het meest open netwerk voor bedrijfsapplicaties. Het is een plek waar consumenten komen om te converseren met andere consumenten.

MicroStrategy Gateway voor Facebook
De Gateway voor Facebook is een cloud-based service die zakelijke IT-omgevingen met elkaar verbindt op Facebook. Ondernemingen kunnen op deze manier beter Facebook applicaties bouwen en sociale intelligentie implementeren in bestaande applicaties.

Lees verder in de whitepaper voor de volgende onderdelen:

  • Waarom een bedrijf Facebook applicaties moet implementeren om optimaal gebruik te maken van het Facebook fenomeen.
  • De introductie van Gateway voor Facebook.
  • Het ontwikkelen van betere Facebook applicaties met Gateway

Download de whitepaper
Download gratis en vrijblijvend de whitepaper over de kracht van Facebook data, waarin dieper wordt ingegaan op de bovenstaande onderdelen. Verder gaat de whitepaper dieper in op de voordelen van Gateway en hoe hiermee de Facebook applicaties verbeteren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  7 keer meer succes bij linkbuilding

De eerste positie in de Google-zoekresultaten is de heilige graal voor marketeers. Linkbuilding op je website helpt je op weg, maar een fout is snel gemaakt waardoor je juist keldert. Deze whitepaper zet 7 inzichten uit de praktijk op een rij waardoor je direct met backlinks aan de slag kunt. Zo ben jij op weg naar de felbegeerde nummer één-positie.

Lees verder

Online Marketing :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.