Haal meer uit jouw Office 365 investering

Zorg voor eenvoudiger beheer en superieure gebruikerservaring

Gepubliceerd: 25-09-2019 | Whitepaper | Haal meer uit jouw Office 365 investering

Of je nu aan het roer staat van een kleine of een grote onderneming, Office 365 heeft elke organisatie veel te bieden. Het verlaagt de kosten van de IT-afdeling, zorgt voor meer flexibiliteit en maakt beheer eenvoudiger. Ook voor de medewerkers zijn er veel voordelen: altijd en overal aan de slag en eenvoudig samenwerken. Door Office 365 te combineren met Citrix Workspace haal je nog meer uit jouw IT-investering en zorg je voor extra security en beter beheer.

Toegang en security regelen

Oké, dus je hebt Office 365 toegevoegd aan jouw IT-infrastructuur. Dan komen al snel vragen naar boven zoals: hoe gaan we om met autorisatie? Hoe beschermen we onze gegevens optimaal met datasecurity? Hoe geven we iedere collega, ongeacht het device, dezelfde uitstekende ervaring? Door Office 365 te combineren met Citrix Workspace zorg je voor:

  1. Snelle migratie en eenvoudiger onderhoud
  2. Betere security
  3. Hogere productiviteit van medewerkers.

Deze whitepaper laat per onderwerp zien hoe Citrix Workspace jouw Office 365 cloudservices perfect aanvult. Wij zetten alvast enkele elementen op een rij die bijdragen aan eenvoudiger onderhoud en snellere migratie.

1.     Snelle migratie en eenvoudiger onderhoud

  • Autorisatie en toegang voor gebruikers: veilige toegang op afstand is mogelijk zonder dat je extra componenten hoeft te installeren of je gebruikersgegevens in de cloud moet plaatsen. Je houdt de gebruikersrechten voor alle applicaties en alle gebruikers op één plek bij elkaar
  • Hybride omgeving: Niet iedere organisatie heeft baat bij Office 365 in de cloud. Soms kiezen bedrijven voor Exchange-servers in de cloud, maar houden ze Word lokaal. Deze aparte implementaties zorgen voor extra kosten en extra complexiteit. Met Citrix Workspace beheer je deze hybride omgevingen in één beheeromgeving.

Meer weten over security en toegangsbeheer?

Deze whitepaper zet alle extra’s op een rij en geeft antwoorden in de vragen waar bedrijven mee worstelen wanneer ze starten met Office 365 in de cloud. Ontdek hoe Citrix Workspace en Office 365 samen zorgen voor een veiligere bedrijfsomgeving en rust brengt op de IT-afdeling.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Haal meer uit jouw Office 365 investering

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.