Haal meer uit jouw Microsoft Cloud investering met slimmer beheer

10 grootste beheer-uitdagingen van de Microsoft Cloud

Gepubliceerd: 27-05-2020 | Whitepaper | Haal meer uit jouw Microsoft Cloud investering met slimmer beheer

De afgelopen maanden hebben heel wat bedrijven de stap gezet naar de Microsoft Cloud om thuiswerken veilig in te richten. Medewerkers hoeven zich geen zorgen meer te maken over toegang tot bestanden en blijven vanuit huis toch in contact collega’s. Voor de de IT-afdeling blijkt het een hele uitdaging om deze nieuwe manier van werken in goede banen te leiden en te beheren. In deze whitepaper lees je 10 grootste uitdagingen voor beheer van de Microsoft Cloud op een rij en leer je hoe je deze uitdagingen aanpakt.

10 IT-beheer uitdagingen van de Microsoft Cloud en de oplossingen

De experts van Rapid Circle helpen bedrijven al jaren bij hun transitie naar de cloud. Ze weten dus als geen ander met elke uitdagingen IT-afdelingen te maken krijgen wanneer ze overstappen naar de Microsoft Cloud en weten ook precies hoe je die uitdagingen aanpakt.

Bij een migratie krijg je te maken met:

  • Medewerkers die snel een gepersonaliseerde werkplek verwachten, maar die moet wel eenvoudig te beheren zijn.
  • Toenemende complexiteit in Office 365
  • Onduidelijkheid in de cloud-strategie
  • Moeite om het snelle releasetempo bij te benen
  • Nog meer uitdagingen…

Neem alle 10 de beheer-uitdagingen van de Microsoft Cloud rustig door en doe je voordeel met de oplossingen die de experts op basis van jarenlange ervaring in deze whitepaper delen. Download de whitepaper, daarna weet je precies waar je aan toe bent en hoe je omgaat met deze uitdagingen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Haal meer uit jouw Microsoft Cloud investering met slimmer beheer

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.