Grenzen doorbreken met IBM Connections Next

6 nieuwe mogelijkheden voor betere samenwerking

6 nieuwe mogelijkheden voor betere samenwerking

Steeds meer organisaties maken gebruik van IBM Connections. IBM Connections zorgt voor een optimale samenwerking binnen organisaties en tussen klanten en partners. In de nieuwe versie, IBM Connections Next, zijn een aantal verbeteringen verwerkt zodat kennisdeling en samenwerking nog makkelijker is. Zowel voor binnen de organisatie als met externe partijen. Daarnaast is de integratie tussen IBM Connections en andere applicaties nog makkelijker geworden door de add-ons die beschikbaar zijn.

Deze whitepaper geeft een overzicht van de nieuwe mogelijkheden en de voordelen die de add-ons met zich mee brengen. De whitepaper gaat in op de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Projectmatig werken met Kudos Boards
  • Eenvoudig content bewerken met EditLive
  • Snel toegang tot content in andere talen met Reverso Translate
  • Dashboard voor social media: Hootsuite
  • Interactie met blogs via WordPress
  • Altijd de juiste versie dankzij File Sync

Lees meer over de nieuwe mogelijkheden in de volledige whiteapper!

Traditionele grenzen doorbreken en drempels wegnemen
Voor elke taak een andere tool gebruiken, dat zal steeds vaker gebeuren. Met IBM Connections kunnen bedrijven de traditionele grenzen doorbreken. Het is niet meer belangrijk van welk programma je gebruik maakt. Drempels die in de weg staan bij het samenwerking worden meer en  meer weggenomen. 

Een van de grootste drempels van een nieuw systeem is vaak de overgang naar een nieuw platform. Omdat IBM Connections een omvangrijk systeem is en veel mogelijkheden bevat, weten medewerkers vaak niet goed hoe ze moeten beginnen en hoe ze hun weg kunnen vinden in het systeem. Om het gebruik van het platfom voor nieuwe medewerkers eenvoudiger te maken, heeft IBM Connections Touchpoint ontwikkeld. Touchpoint is een wizard die nieuwe gebruikers stap voor stap het systeem leert kennen.

Download de whitepaper
Wilt u meer te weten komen over IBM Connections Next? Download en lees de whitepaper vrijblijvend en kom achter alle nieuwe mogelijkheden en de bijbehorende voordelen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Informatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiemanagement :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Informatiemanagement :  SharePoint intranet voor medewerkerbetrokkenheid

Het oude intranet was niet meer functioneel. Medewerkers wilde er niet meer mee werken. Het CAK heeft gekozen voor een vernieuwd SharePoint intranet om zo de interne communicatie op pijl te houden. Communicatie is erg belangrijk bij deze organisatie. Lees in deze praktijkcase meer over de keuze voor SharePoint, de adoptie en implementatie, de meerwaarde en toekomstige oplossingen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.