Goedkoop vaak duurkoop bij inbouw voertuigapparatuur

Nadelen van slechte inbouw van een track-and-trace systeem

Nadelen van slechte inbouw van een track-and-trace systeem

Vaak wordt het minste nagedacht over het inbouwen van apparatuur in auto’s omdat dit een sluitpost is van de aankoopbeslissing. Bij de slechte inbouw van een track-and-trace systeem zijn de gevolgen echter zichtbaar in de hele organisatie.

Slechte inbouw van een track-and-trace systeem kan er toe leiden dat de tracking unit in het voertuig niet goed de verzamelde gegevens kan versturen naar de track-and-trace server. Dit levert een aantal nadelen op:

  • Voertuigen kunnen niet real-time gevolgd worden
  • Ritgegevens zoals voertuiglocatie, chauffeuridentificatie, start/stop tijden, afgelegde kilometers, voertuigsnelheid etc. komen niet goed aan
  • (fiscale) rittenstaten kunnen niet meer sluitend zijn

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt waar allemaal rekening mee gehouden moet worden bij de inbouw van een track-en-trace systeem.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Tracking & Tracing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Tracking & Tracing :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.