Goede telefonische bereikbaarheid voor woningcorporatie

Telefonie omgeving met goede telefonische bereikbaarheid

Telefonie omgeving met goede telefonische bereikbaarheid

Woningcorporatie Mooiland heeft meer dan 27000 woningen in 140 gemeenten in heel Nederland. Het hoofdkantoor zit in Ede daarnaast zijn er zeven woonbedrijven verspreidt van Alkmaar tot Maastricht. Deze woonbedrijven staan met elkaar in verbinding door één ICT-netwerk wat ook fungeert als drager voor de telefonie.

De uitdaging
Een telefonische infrastructuur met goede telefonische bereikbaarheid en zo min mogelijk uitval.

De oplossing
Een redundante telefonie-omgeving in de Private Cloud.

Het resultaat
Een zeer laag uitvalrisico, lagere telecommunicatiekosten en goede telefonische bereikbaarheid op de verschillende locaties.

Download de praktijkcase
Wilt u meer te weten komen over deze praktijkcase van een woningcorporatie?  Download nu geheel vrijblijvend de praktijkcase “Goede telefonische bereikbaarheid voor woningcorporatie” en lees meer over de uitdaging, de oplossing en het resultaat.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieTelefonische Bereikbaarheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.