Gebruiker staat centraal bij implementatie Het Nieuwe Werken

Do’s and dont’s om Het Nieuwe Werken te implementeren

Do’s and dont’s om Het Nieuwe Werken te implementeren

Om succes te garanderen bij Het Nieuwe Werken, moet je zorgen dat werknemers niet opgezadeld zitten met een ‘tool’ die niet aansluit op de werkzaamheden. Vergeet niet eerst een stap terug te zetten en de wensen vanuit de organisatie te bekijken. De onderstaande punten zijn punten om rekening mee te houden:

  • Breng de functionele wensen en eisen in kaart
  • Kijk later in het project of er bijgestuurd moet worden op gedrag
  • Neem het veiligheidsaspect mee
  • Vergeet niet inzicht in de kosten te krijgen

Lees gratis het volledige artikel over Het Nieuwe Werken waarin de bovenstaande punten uitgebreid beschreven staan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW ManagementMedewerkerstevredenheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Management :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

Medewerkerstevredenheid :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.