Five Ways To Optimize Mobile Website Performance

5 manieren om de performance van mobiele websites te verbeteren

5 manieren om de performance van mobiele websites te verbeteren

Voor bedrijven die steeds meer gericht zijn op het verkrijgen van resultaten via mobiele apparaten, betekent dit een nieuwe manier van customer engagement. De verwachting is dat het aantal mobiele internetgebruikers alleen maar toe gaat nemen. Experts voorspellen dat in de komende 18 maanden, 15 tot 30 procent van het web verkeer van mobiele apparaten komt.

Om als organisatie mobiel te kunnen gaan betekent dit dat je snel moet handelen. De front-end van web- en mobiele pagina’s duren het langst om te laden, wat betekent dat het optimaliseren van dit onderdeel de meeste vruchten af zal werpen.

Een van de vijf onderdelen die aangepakt moet worden om de mobiele website te optimaliseren is het verminderen van de round trip times. Denk hierbij aan het vermijden van onnodige paginaverzoeken en redirects en het combineren van externe JavaScripts en CSS.

Download vrijblijvend de whitepaper “Five Ways To Optimize Mobile Website Performance With Page Speed” waarbij aan de hand van vijf belangrijke punten wordt uitgelegd hoe de snelheid van (mobiele) websites kan worden verhoogd om de gebruikerservaring te verbeteren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Software Testen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Software Testen :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Software Testen :  Effectief risk-based end-to-end testen

Met een end-to-end test kan bekeken worden of bedrijfsprocessen effectief ondersteund worden door de ICT-systemen en of systemen juist gekoppeld zijn. Omdat het niet mogelijk is om alle schakels in het proces te onderzoeken worden alleen de belangrijkste processen getest. Een methode hiervoor is risico-georiënteerde end-to-end testen, waarbij de teststrategie gebaseerd wordt op de mate van risico van de verschillende componenten van een systeem.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.