Financiële dienstverleners werken efficiënter dankzij apps

Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Gepubliceerd: 27-02-2019 | Whitepaper | Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Mail checken, foto’s delen met familie of snel een taxi naar de luchthaven regelen. Kans is groot dat je dit alles met een paar swipes regelt met je smartphone. Hoe handig zou het zijn als apps ook onze werkzaamheden kunnen ondersteunen? Want ondanks de eindeloze mogelijkheden worden bedrijfsapps nog niet zo vaak ingezet op de werkvloer. Laten we daarom een kijkje nemen naar de manieren waarop apps financiële dienstverleners ondersteunen en klaarstomen voor de toekomst.

De kracht van FinTech start-ups

Er zijn een aantal financiële dienstverleners die wel erg handig omgaan met nieuwe technologie en deze volop inzetten om hun product en processen te verbeteren. De jonge FinTech-bedrijven combineren technische kennis met snelle innovatie en zetten zo de branche op hun kop. Zo groeide Ant-Financial, een dochteronderneming van het Chinese Alibaba, in no-time uit tot het grootste FinTech-bedrijf ter wereld. Ze zijn inmiddels even veel waard als traditionele speler Goldman Sachs. Wil je dus de concurrentie aangaan met deze innovatieve en wendbare spelers, dan is de tijd aangebroken om technologie net zo slim in te zetten.

5 manieren om apps in te zetten

Met slimme apps bied je medewerkers een nieuwe manier van werken. Door arbeidsintensief en repetitief werk bijvoorbeeld te automatiseren houden medewerkers meer tijd over om jouw producten of dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen apps onder andere bijdragen aan:

  1. Procesoptimalisatie
  2. Automatisering
  3. Kennis delen

Lees hier op welke manieren apps nog kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming in de toekomst en ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen bedrijfsapps.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Macaw

Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen vanuit onze kantoren in Nederland en Litouwen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner.

Profiel Macaw ›
 
 

Downloaden: Financiële dienstverleners werken efficiënter dankzij apps

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.