Financiële dienstverleners werken efficiënter dankzij apps

Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Mail checken, foto’s delen met familie of snel een taxi naar de luchthaven regelen. Kans is groot dat je dit alles met een paar swipes regelt met je smartphone. Hoe handig zou het zijn als apps ook onze werkzaamheden kunnen ondersteunen? Want ondanks de eindeloze mogelijkheden worden bedrijfsapps nog niet zo vaak ingezet op de werkvloer. Laten we daarom een kijkje nemen naar de manieren waarop apps financiële dienstverleners ondersteunen en klaarstomen voor de toekomst.

De kracht van FinTech start-ups

Er zijn een aantal financiële dienstverleners die wel erg handig omgaan met nieuwe technologie en deze volop inzetten om hun product en processen te verbeteren. De jonge FinTech-bedrijven combineren technische kennis met snelle innovatie en zetten zo de branche op hun kop. Zo groeide Ant-Financial, een dochteronderneming van het Chinese Alibaba, in no-time uit tot het grootste FinTech-bedrijf ter wereld. Ze zijn inmiddels even veel waard als traditionele speler Goldman Sachs. Wil je dus de concurrentie aangaan met deze innovatieve en wendbare spelers, dan is de tijd aangebroken om technologie net zo slim in te zetten.

5 manieren om apps in te zetten

Met slimme apps bied je medewerkers een nieuwe manier van werken. Door arbeidsintensief en repetitief werk bijvoorbeeld te automatiseren houden medewerkers meer tijd over om jouw producten of dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen apps onder andere bijdragen aan:

  1. Procesoptimalisatie
  2. Automatisering
  3. Kennis delen

Lees hier op welke manieren apps nog kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming in de toekomst en ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen bedrijfsapps.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom VisieTrendsBedrijfsapplicaties bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Visie :  Hoe verbeter ik mijn klantervaring?

Wil je een loyaal klantenbestand? Zorg er dan voor dat je jouw klanten een geweldige ervaring biedt, zowel met jouw product als met jouw dienstverlening. Hoe je precies werkt aan het verbeteren van de klantervaring en welke rol jouw IT-landschap hierin speelt, dat lees je in deze whitepaper.

Lees verder

Visie :  Klaar voor de toekomst met IoT?

Machines die zelf aangeven wanneer onderhoud nodig is of wanneer een onderdeel vervangen moet worden. IoT maakt het mogelijk en zorgt voor meer efficiëntie en kostenbesparing op de werkvloer. Toekomstmuziek? Zeker niet, met IoT kan jij ook jouw wereld meetbaar en voorspelbaar maken. Ontdek hier hoe je dat aanpakt.

Lees verder

Trends :  10 belangrijke trends in de geestelijke gezondheidszorg

De zorg is in beweging en de ggz is daar geen uitzondering op. Door een stijgende vraag naar zorg en een tekort aan personeel staat de branche onder druk. Tegelijk zijn er een aantal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die ervoor zorgen dat in 2020 de zorg ingrijpend verandert. Welke trends en ontwikkelingen dat zijn? Dat lees je hier.

Lees verder

Trends :  Van vergrijzing tot robotica: dit verandert de zorg

Technologie, besparingen of een tekort aan personeel. Het zijn maar enkele elementen die de komende jaren een grote invloed zullen hebben op de zorg. Hoe gaan we hiermee om? Welke initiatieven zullen ons helpen bij het verlenen van goede zorg? Deze whitepaper zet 8 zorgtrends voor je op een rij die ervoor zorgen dat de zorg in 2020 ingrijpend verandert. Lees je mee?

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  ERP-implementatie in de praktijk

Het implementeren van een nieuwe ERP-oplossing kan een hoop gedoe met zich meebrengen, maar zorgt er ook voor dat jouw medewerkers efficiënter en sneller kunnen werken. In deze webcast zie je hoe zo’n implementatietraject eruit ziet in de praktijk. Ook komen de do’s en don’ts bij de implementatie van een ERP-oplossing aan bod.

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  Wil jij ook sneller inzicht in de resultaten van jouw organisatie?

Als ondernemer is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in hoe jouw bedrijf het doet. Dat inzicht krijg je alleen wanneer de gegevens van sales, de boekhouding en je magazijn worden samengebracht in één systeem. En daar wringt de schoen, want vaak zit deze informatie verspreid over verschillende systemen. Bekijk de mogelijkheden en voordelen van geïntegreerde bedrijfssoftware in deze webcast.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.