Financiële dienstverleners werken efficiënter dankzij apps

Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Zet technologie aan het werk in jouw organisatie

Mail checken, foto’s delen met familie of snel een taxi naar de luchthaven regelen. Kans is groot dat je dit alles met een paar swipes regelt met je smartphone. Hoe handig zou het zijn als apps ook onze werkzaamheden kunnen ondersteunen? Want ondanks de eindeloze mogelijkheden worden bedrijfsapps nog niet zo vaak ingezet op de werkvloer. Laten we daarom een kijkje nemen naar de manieren waarop apps financiële dienstverleners ondersteunen en klaarstomen voor de toekomst.

De kracht van FinTech start-ups

Er zijn een aantal financiële dienstverleners die wel erg handig omgaan met nieuwe technologie en deze volop inzetten om hun product en processen te verbeteren. De jonge FinTech-bedrijven combineren technische kennis met snelle innovatie en zetten zo de branche op hun kop. Zo groeide Ant-Financial, een dochteronderneming van het Chinese Alibaba, in no-time uit tot het grootste FinTech-bedrijf ter wereld. Ze zijn inmiddels even veel waard als traditionele speler Goldman Sachs. Wil je dus de concurrentie aangaan met deze innovatieve en wendbare spelers, dan is de tijd aangebroken om technologie net zo slim in te zetten.

5 manieren om apps in te zetten

Met slimme apps bied je medewerkers een nieuwe manier van werken. Door arbeidsintensief en repetitief werk bijvoorbeeld te automatiseren houden medewerkers meer tijd over om jouw producten of dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen apps onder andere bijdragen aan:

  1. Procesoptimalisatie
  2. Automatisering
  3. Kennis delen

Lees hier op welke manieren apps nog kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming in de toekomst en ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen bedrijfsapps.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom VisieTrendsBedrijfsapplicaties bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Visie :  Klaar voor de toekomst met IoT?

Machines die zelf aangeven wanneer onderhoud nodig is of wanneer een onderdeel vervangen moet worden. IoT maakt het mogelijk en zorgt voor meer efficiëntie en kostenbesparing op de werkvloer. Toekomstmuziek? Zeker niet, met IoT kan jij ook jouw wereld meetbaar en voorspelbaar maken. Ontdek hier hoe je dat aanpakt.

Lees verder

Visie :  5 x succes in de cloud

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met cloudapplicaties. Wil je altijd en overal aan de slag, dan moet je wel! Hoe zorg je ervoor dat zodra de beslissing is genomen je ook de juiste stappen zet richting cloud? Begin met het downloaden van deze whitepaper en lees de 5 must-do’s voor een succesvolle stap naar de cloud.

Lees verder

Trends :  Klimaatakkoord van Parijs heeft ook invloed op het bankwezen

Om de klimaatdoelstellingen te halen zal er de komende decennia behoorlijk geïnvesteerd worden. Om deze geldstromen in goede banen te leiden is een grote rol weggelegd voor de financiële sector. Niet vreemd dus dat de EU werkt aan een integratie van duurzaamheid in deze sector. Wat zijn de plannen en wat is de impact? Je leest het in deze whitepaper over duurzaam bankieren.

Lees verder

Trends :  Van vergrijzing tot robotica: dit verandert de zorg

Technologie, besparingen of een tekort aan personeel. Het zijn maar enkele elementen die de komende jaren een grote invloed zullen hebben op de zorg. Hoe gaan we hiermee om? Welke initiatieven zullen ons helpen bij het verlenen van goede zorg? Deze whitepaper zet 8 zorgtrends voor je op een rij die ervoor zorgen dat de zorg in 2020 ingrijpend verandert. Lees je mee?

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  Kan jij een offerte opmaken vanuit Outlook?

Als ondernemer wil je altijd en overal inzicht in alle gegevens van jouw bedrijf. Met bedrijfssoftware in de cloud is dat nu eenvoudiger dan ooit. Maar hoeveel tijd win je door bijvoorbeeld rechtstreeks in Outlook een factuur te sturen of een offerte op te stellen? In deze webcast laten de experts van Blisss jou zien hoe eenvoudig dit is met de naadloze integratie van Business Central en Office 365.

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  Wat is de invloed van technologie op het ketenproces?

Automatisering, robotica, IoT en ERP-software: het zijn allemaal ingrediënten voor evolutie, vernieuwing en effectievere bedrijfsprocessen. Deze whitepaper bekijkt enkele nieuwe ontwikkelingen in de maakindustrie en distributie en laat je zien waarom ze ook voor jouw organisatie van belang zijn. Waarom is en blijft cloud de toekomst? Wat moet je met alle data die je verzamelt? Je leest het hier!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.