Exitplanning Nu Actueel

De 7 stappen van het Exitplanning Framework

De 7 stappen van het Exitplanning Framework

Voor veel ondernemers is het praten over exitscenarios net zo taboe, als naar je pensioen vragen terwijl je nog maar net stagiair bent. Toch wordt Exitplanning een belangrijk thema nu de babyboomers gaan uitstappen.
 
In goede tijden is er altijd vraag naar florerende ondernemingen. De hoge prijzen van voor de crisis voeden de verwachtingen van ondernemers met optimistische perspectieven. Tijden waarin 6 tot 10 keer de winst werd betaald zijn nu echter al voorbij.
 
Met Exitplanning bepaalt u wanneer en hoe u wilt stoppen. In zeven stappen van het Exitplanning Framework.

  1. Doel kiezen
  2. Waarde bepalen
  3. Bedrijfsoptimalisatie
  4. Verkoopopties
  5. Overdracht
  6. Verkoopproces
  7. Vermogensbeheer

 Lees gratis het volledige artikel over Exitplanning. Hierin worden bovenstaande stappen uit het Framework uitgebreid behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Strategisch Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategisch Management :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.